Wie zijn wij?

 

Marlou Joosten

Psychotherapeut K&J, Gezondheidszorgpsycholoog, Regiebehandelaar

Marlou Joosten van Jeps PsychotherapieIk ben geboren en getogen in een dorp binnen de gemeente Horst aan de Maas. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In mijn vrije tijd houd ik van samen zijn met familie en vrienden, lezen, yoga, wandelen, fietsen en creatief bezig zijn.

Mijn studie (ontwikkelings)psychologie heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Van 2000 tot 2016 ben ik werkzaam geweest binnen de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) voor kinderen en jeugdigen, alwaar ik gewerkt heb als behandelcoördinator op de poli, dagbehandeling en kliniek. Daarnaast heb ik veel diagnostiek en behandeling gedaan bij kinderen en jeugdigen met uiteenlopende problematiek. De laatste jaren heb ik vooral veel ervaring opgedaan met kinderen en jeugdigen met angst- en dwangklachten, stemmingsklachten en eetproblematiek. In de loop der jaren heb ik de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt en de opleiding tot kinder- & jeugdpsychotherapeut voltooid en heb ik o.a. een cursus EMDR kind & jeugd en verdieping systeemtherapie afgerond.

 

 Kwalificaties:

 • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
 • Psychotherapeut (BIG-registratienummer: 49909686816)
 • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 29909686825)
 • Cognitief gedragstherapeut VGCt (lid-nummer 5892)

Ik ben aangesloten bij:

 • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP): www.lvvp.info
 • Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt): www.vgct.nl
 • Nederlandse Academie voor Eetstoornissen (NAE): www.naeweb.nl

 

Carlijn van Susante

Gezondheidszorgpsycholoog, Speltherapeut, Regiebehandelaar

Carlijn van Susante van Jeps Psychotherapie Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond en lees ik graag.

Ik heb de studie (ontwikkelings)psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen gevolgd. Binnen de GGZ heb ik daarna vele jaren ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen met diverse problematiek. De laatste jaren heb ik vooral ervaring opgedaan in het behandelen van baby's en jonge kinderen. Ik heb de opleiding Beeldcommunicatie gevolgd, een vorm van kinderpsychotherapie waarbij gebruik gemaakt wordt van spel (speltherapie). Daarnaast heb ik de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond en heb ik in de loop der jaren diverse cursussen gevolgd, onder andere ouder-baby/peuter psychotherapie, Brainblocks en EMDR kind & jeugd.

 

Kwalificaties:

 • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
 • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 79909627625)
 • Therapeut Beeldcommunicatie

Ik ben aangesloten bij:

 • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP): www.lvvp.info
 • Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (VKJP) www.vkjp.nl

 

Tineke Top

Gezondheidszorgpsycholoog, Regiebehandelaar

Ik ben getrouwd en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te dansen, creatief bezig te zijn (sieraden maken) en om te wandelen. Dieren en de natuur hebben mijn belangstelling.

In het onderwijs heb ik jarenlange ervaring als leerkracht op de basisschool en als orthopedagoog en GZ-psycholoog in het voortgezet onderwijs. Tijdens mijn GZ-opleiding heb ik in de GGZ voor kinderen en jeugdigen gewerkt. Zo heb ik ervaring opgedaan met kinderen en jongeren van uiteenlopende leeftijden en met zeer verschillende problematiek. Ik heb gewerkt met oplossingsgerichte therapie en kijk graag met een systemische blik. Ik heb diagnostiek gedaan en heb gewerkt als hoofdbehandelaar dyslexie. Over uiteenlopende onderwerpen als ADHD, autisme en executieve functies heb ik cursussen gegeven. Ook heb ik diverse cursussen, onder andere Brainblocks en EMDR kind & jeugd, gevolgd.

 

Kwalificaties:

 • Orthopedagoog (gezin en gedrag)
 • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 19919152225)

Ik ben aangesloten bij:

 • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP): www.lvvp.info

 

Loes Draak

Orthopedagoog

Samen met mijn partner woon ik in een dorp in Horst aan de Maas. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met familie en vrienden. Verder vind ik het leuk om gezelschapsspelletjes te doen, creatief bezig te zijn en ben ik leiding bij Jong Nederland.

Ik heb de studie Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Gedurende mijn studie heb ik mij verdiept in de ontwikkeling van een groeimindset bij jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Verder heb ik onderzoek gedaan naar een combinatie van Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en systeemtherapie.

Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam bij Jeps Kinder- & Jeugdpsychotherapie. Binnen Jeps houd ik mij met name bezig met (neuro)psychologisch onderzoek, psycho-educatie en individuele behandeling waar nodig in combinatie met ouderbegeleiding.

 

Kwalificaties:

 • Orthopedagoog (afstudeerrichtingen Angst- & Stemmingsstoornissen en Forensische pedagogiek)
 • NVO basisorthopedagoog + basisaantekening diagnostiek
 • SKJ-registratie (SKJ-registratienummer: 120009675)

Ik ben aangesloten bij:

 • Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO): www.nvo.nl
 • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ): www.skjeugd.nl