Image
Image

Marlou Joosten


Psychotherapeut, Gezondheidszorgpsycholoog, Regiebehandelaar, Praktijkhouder

Marlou Joosten
Image

Ik ben geboren en getogen in een dorp binnen de gemeente Horst aan de Maas. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In mijn vrije tijd houd ik van samen zijn met familie en vrienden, erop uit gaan in de natuur, lezen, een gezelschapsspelletje spelen, koken en creatief bezig zijn.

Mijn studie (ontwikkelings)psychologie heb ik in 1999 afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Van 2000 tot begin 2016 ben ik werkzaam geweest binnen een GGZ-instelling voor kinderen en jeugdigen, alwaar ik gewerkt heb als behandelcoördinator op de poli, dagbehandeling en kliniek. Daarnaast heb ik veel diagnostiek en behandeling gedaan bij kinderen en jeugdigen met uiteenlopende problematiek. De laatste jaren heb ik vooral veel ervaring opgedaan met kinderen, jeugdigen en (jong)volwassenen met angst- en dwangklachten, stemmingsklachten, trauma en eetproblematiek. In de loop der jaren heb ik de postacademische opleidingen tot cognitief gedragstherapeut VGCt (2002-2006), gezondheidszorgpsycholoog (2006-2008) en psychotherapeut (2012-2014) voltooid en heb ik o.a. scholing gevolgd op het gebied van angstklachten, traumabehandeling (EMDR) en verdieping systeemtherapie.

Kwalificaties:

 • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
 • Psychotherapeut (BIG-registratienummer: 49909686816 )
 • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 29909686825 )
 • Cognitief gedragstherapeut VGCt

Ik ben aangesloten bij:

 • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP):  www.lvvp.info
 • Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt):  www.vgct.nl
 • Nederlandse Academie voor Eetstoornissen (NAE): www.naeweb.nl

Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond en lees ik graag.

Ik heb de studie (ontwikkelings)psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen gevolgd. Binnen de GGZ heb ik daarna vele jaren ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling bij kinderen en jeugdigen met diverse problematiek. De laatste jaren heb ik vooral ervaring opgedaan in het behandelen van baby's en jonge kinderen. Ik heb de postacademische opleiding Beeldcommunicatie gevolgd, een vorm van psychotherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van spel (speltherapie). Daarnaast heb ik de postacademische opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond en heb ik in de loop der jaren diverse cursussen gevolgd, onder andere ouder-baby/peuter psychotherapie, Brainblocks, EMDR kind & jeugd en supervisie & werkbegeleiding van GZ-psychologen i.o. Sinds begin 2016 werk ik bij Jeps.

Kwalificaties:

 • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
 • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 79909627625 )
 • Therapeut Beeldcommunicatie

Ik ben aangesloten bij:

 • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP):  www.lvvp.info
 • Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (VKJP)  www.vkjp.nl

Carlijn van Susante


Gezondheidszorgpsycholoog, Speltherapeut, Regiebehandelaar

Image
Image

Loes Draak


Orthopedagoog

Image

Samen met mijn partner woon ik in een dorp in Horst aan de Maas. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met familie en vrienden. Verder vind ik het leuk om gezelschapsspelletjes te doen, creatief bezig te zijn en ben ik leiding bij Jong Nederland.

Ik heb de studie Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Gedurende mijn studie heb ik mij verdiept in de ontwikkeling van een groeimindset bij jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Verder heb ik onderzoek gedaan naar een combinatie van Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en systeemtherapie. Ook heb ik diverse cursussen, onder andere Brainblocks en diagnostiek en behandeling van meisjes met autisme spectrumstoornissen, gevolgd. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam bij Jeps Psychotherapie (2018). Bij Jeps houd ik mij met name bezig met (neuro)psychologisch onderzoek, psycho-educatie en kortdurende individuele behandeling, waar nodig in combinatie met (ouder)begeleiding.

Kwalificaties:

 • Orthopedagoog (afstudeerrichtingen Angst- & Stemmingsstoornissen en Forensische pedagogiek)
 • NVO basisorthopedagoog + basisaantekening diagnostiek
 • SKJ-registratie (SKJ-registratienummer: 120009675)

Ik ben aangesloten bij:

 • Nederlandse Vereniging van pedagogen en Onderwijskundigen (NVO): www.nvo.nl
 • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ): www.skjeugd.nl

Ik woon al mijn leven lang in gemeente Venlo. Daar woon ik met veel plezier met mijn twee zonen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden, maak ik graag muziek en ben ik sinds kort met veel enthousiasme begonnen aan het leren spelen van bariton. Daarnaast doe ik heel graag aan zumba en vind ik lezen of series kijken ook leuk.

Ik heb de studie ontwikkelingspsychologie gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en deze in 1996 afgerond. Daarna heb ik geruime tijd ervaring opgedaan binnen veel verschillende werkvelden totdat ik in 1999 in de Geestelijke Gezondheidszorg terecht ben gekomen, waar ik tot op heden met heel veel plezier werkzaam ben. In 2002 heb ik de postacademische opleiding tot gz-psycholoog afgerond. Ik heb ruime ervaring op het gebied van diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen met uiteenlopende problematiek. In de loop van de jaren heb ik daarnaast veel ervaring opgedaan in het behandelen van jong-volwassenen met uiteenlopende klachten, zoals angst- en paniekklachten, stemmingsklachten, traumagerelateerde klachten, ADHD, autisme en /of problemen in de persoonlijkheidsontwikkeling. Ik heb o.a. de basiscursus schematherapie en MBT gevolgd. Ook heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van autisme, waaronder Brain Blocks. Tot slot heb ik de laatste jaren veel werkbegeleiding en supervisie gegeven.

Kwalificaties:

 • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
 • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 9057047425 )

Ik ben aangesloten bij:

 • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP):  www.lvvp.info

Kim Heijnen


Gezondheidszorgpsycholoog, Regiebehandelaar


Kim

Yvette Verlaan


Gezondheidszorgpsycholoog, Regiebehandelaar


Image

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in een dorp in de gemeente Peel en Maas. In mijn vrije tijd ben ik graag samen op pad met mijn gezin. Ik hou van fietsen, wandelen, reizen en vooral veel buiten zijn.

Ik heb mijn studie (ontwikkelings)psychologie bij de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond en in 2016 de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog. Ik heb geruime tijd in de GGZ gewerkt met kinderen, jongeren en later ook jongvolwassenen met diverse klachten. In de loop van de jaren heb ik enkele cursussen en kennisdagen gevolgd, o.a. Brain Blocks en EMDR Kind en Jeugd.

Kwalificaties:

 • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
 • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 69920916925 )

Ik ben aangesloten bij:

Ik ben getrouwd, moeder van drie kinderen en oma van zeven kleinkinderen, en woonachtig in Vierlingsbeek. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en ik wandel, fiets en zwem graag.

Ik heb een opleiding gevolgd tot administratief medewerkster en daarnaast een cursus tot managementassistente. Binnen de jeugdzorg heb ik ruime ervaring als zorgsecretaresse. Bij Jeps houd ik mij met veel voldoening bezig met de eerste contacten wanneer cliënten zich bij ons aanmelden en met ondersteunende activiteiten op administratief gebied binnen het behandelteam.

  Anny Wijnhoven


  Zorgsecretaresse

  Image

  Joyce Giesberts


  Secretaresse


  Joyce Giesberts

  Samen met mijn man, zoon en hond woon ik in Venlo. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen en volg graag workshops. Daarnaast hou ik van wandelen met onze hond, yoga, lezen, vakanties en lekker eten.

  Na het behalen van mijn diploma Management Assistent ben ik in verschillende branches werkzaam geweest. Met veel enthousiasme mag ik de ervaring die ik tot dusver heb opgedaan vanaf januari 2023 inzetten bij Jeps. In de functie van Secretaresse zorg ik samen met Anny voor de administratieve ondersteuning van het behandelteam en de cliënten.

  Ik woon samen met mijn vriend en onze hond in een dorp in Horst aan de Maas. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met vrienden en familie. Ook wandelen we graag samen in de bossen en speel ik graag (bord)spellen. Daarnaast volleybal ik ook graag.

  In 2020 ben ik afgestudeerd als pedagoog aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Tijdens deze opleiding heb ik een minor gevolgd in verslavingskunde. Na deze opleiding ben ik gestart met de pre-master Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds februari 2023 volg ik de master Orthopedagogiek, met specialisatierichting Angst- en Stemmingsstoornissen. In februari ben ik tevens gestart met mijn masterstage bij Jeps Psychotherapie. Tijdens deze masterstage wil ik mij graag ontwikkelen tot bekwaam orthopedagoog.

  demi Clausen


  Stagiaire Orthopedagogiek


  Image

  Rob Vallen


  Accountmanager

  Rob is de accountmanager van de praktijk. In deze hoedanigheid is hij het aanspreekpunt voor alle financiële- en contractuele zaken voor oa gemeenten en zorgverzekeraars. Hij beheert tevens de ICT zaken voor de praktijk.
  Marlou Joosten

  Psychotherapeut, Gezondheidszorgpsycholoog, Regiebehandelaar, Praktijkhouder

  Marlou Joosten
  Image

  Ik ben geboren en getogen in een dorp binnen de gemeente Horst aan de Maas. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In mijn vrije tijd houd ik van samen zijn met familie en vrienden, erop uit gaan in de natuur, lezen, een gezelschapsspelletje spelen, koken en creatief bezig zijn.

  Mijn studie (ontwikkelings)psychologie heb ik in 1999 afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Van 2000 tot begin 2016 ben ik werkzaam geweest binnen een GGZ-instelling voor kinderen en jeugdigen, alwaar ik gewerkt heb als behandelcoördinator op de poli, dagbehandeling en kliniek. Daarnaast heb ik veel diagnostiek en behandeling gedaan bij kinderen en jeugdigen met uiteenlopende problematiek. De laatste jaren heb ik vooral veel ervaring opgedaan met kinderen, jeugdigen en (jong)volwassenen met angst- en dwangklachten, stemmingsklachten, trauma en eetproblematiek. In de loop der jaren heb ik de postacademische opleidingen tot cognitief gedragstherapeut VGCt (2002-2006), gezondheidszorgpsycholoog (2006-2008) en psychotherapeut (2012-2014) voltooid en heb ik o.a. scholing gevolgd op het gebied van angstklachten, traumabehandeling (EMDR) en verdieping systeemtherapie.

  Kwalificaties:

  • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
  • Psychotherapeut (BIG-registratienummer: 49909686816 )
  • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 29909686825 )
  • Cognitief gedragstherapeut VGCt

  Ik ben aangesloten bij:

  • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP):  www.lvvp.info
  • Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt):  www.vgct.nl
  • Nederlandse Academie voor Eetstoornissen (NAE): www.naeweb.nl
  Carlijn van Susante

  Gezondheidszorgpsycholoog, Speltherapeut, Regiebehandelaar

  Image
  Image

  Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond en lees ik graag.

  Ik heb de studie (ontwikkelings)psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen gevolgd. Binnen de GGZ heb ik daarna vele jaren ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling bij kinderen en jeugdigen met diverse problematiek. De laatste jaren heb ik vooral ervaring opgedaan in het behandelen van baby's en jonge kinderen. Ik heb de postacademische opleiding Beeldcommunicatie gevolgd, een vorm van psychotherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van spel (speltherapie). Daarnaast heb ik de postacademische opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond en heb ik in de loop der jaren diverse cursussen gevolgd, onder andere ouder-baby/peuter psychotherapie, Brainblocks, EMDR kind & jeugd en supervisie & werkbegeleiding van GZ-psychologen i.o. Sinds begin 2016 werk ik bij Jeps.

  Kwalificaties:

  • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
  • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 79909627625 )
  • Therapeut Beeldcommunicatie

  Ik ben aangesloten bij:

  • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP):  www.lvvp.info
  • Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (VKJP)  www.vkjp.nl
   Loes Draak

   Orthopedagoog

   Image

   Samen met mijn partner woon ik in een dorp in Horst aan de Maas. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met familie en vrienden. Verder vind ik het leuk om gezelschapsspelletjes te doen, creatief bezig te zijn en ben ik leiding bij Jong Nederland.

   Ik heb de studie Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Gedurende mijn studie heb ik mij verdiept in de ontwikkeling van een groeimindset bij jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Verder heb ik onderzoek gedaan naar een combinatie van Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en systeemtherapie. Ook heb ik diverse cursussen, onder andere Brainblocks en diagnostiek en behandeling van meisjes met autisme spectrumstoornissen, gevolgd. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam bij Jeps Psychotherapie (2018). Bij Jeps houd ik mij met name bezig met (neuro)psychologisch onderzoek, psycho-educatie en kortdurende individuele behandeling, waar nodig in combinatie met (ouder)begeleiding.

   Kwalificaties:

   Orthopedagoog (afstudeerrichtingen Angst- & Stemmingsstoornissen en Forensische pedagogiek)
   NVO basisorthopedagoog + basisaantekening diagnostiek
   SKJ-registratie (SKJ-registratienummer: 120009675)

   Ik ben aangesloten bij:

   Nederlandse Vereniging van pedagogen en Onderwijskundigen (NVO): www.nvo.nl
   Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ): www.skjeugd.nl

   Kim Heijnen

   Gezondheidszorgpsycholoog, Regiebehandelaar


   Kim

   Ik woon al mijn leven lang in gemeente Venlo. Daar woon ik met veel plezier met mijn twee zonen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden, maak ik graag muziek en ben ik sinds kort met veel enthousiasme begonnen aan het leren spelen van bariton. Daarnaast doe ik heel graag aan zumba en vind ik lezen of series kijken ook leuk.

   Ik heb de studie ontwikkelingspsychologie gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en deze in 1996 afgerond. Daarna heb ik geruime tijd ervaring opgedaan binnen veel verschillende werkvelden totdat ik in 1999 in de Geestelijke Gezondheidszorg terecht ben gekomen, waar ik tot op heden met heel veel plezier werkzaam ben. In 2002 heb ik de postacademische opleiding tot gz-psycholoog afgerond. Ik heb ruime ervaring op het gebied van diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen met uiteenlopende problematiek. In de loop van de jaren heb ik daarnaast veel ervaring opgedaan in het behandelen van jong-volwassenen met uiteenlopende klachten, zoals angst- en paniekklachten, stemmingsklachten, traumagerelateerde klachten, ADHD, autisme en /of problemen in de persoonlijkheidsontwikkeling. Ik heb o.a. de basiscursus schematherapie en MBT gevolgd. Ook heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van autisme, waaronder Brain Blocks. Tot slot heb ik de laatste jaren veel werkbegeleiding en supervisie gegeven.

   Kwalificaties:

   • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
   • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 9057047425 )

   Ik ben aangesloten bij:

   • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP):  www.lvvp.info
   Yvette Verlaan

   Gezondheidszorgpsycholoog, Regiebehandelaar


   Image

   Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in een dorp in de gemeente Peel en Maas. In mijn vrije tijd ben ik graag samen op pad met mijn gezin. Ik hou van fietsen, wandelen, reizen en vooral veel buiten zijn.

   Ik heb mijn studie (ontwikkelings)psychologie bij de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond en in 2016 de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog. Ik heb geruime tijd in de GGZ gewerkt met kinderen, jongeren en later ook jongvolwassenen met diverse klachten. In de loop van de jaren heb ik enkele cursussen en kennisdagen gevolgd, o.a. Brain Blocks en EMDR Kind en Jeugd.

   Kwalificaties:

   • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
   • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 69920916925 )

   Ik ben aangesloten bij:

   Anny Wijnhoven

   Zorgsecretaresse

   Image

   Ik ben getrouwd, moeder van drie kinderen en oma van zeven kleinkinderen, en woonachtig in Vierlingsbeek. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en ik wandel, fiets en zwem graag.

   Ik heb een opleiding gevolgd tot administratief medewerkster en daarnaast een cursus tot managementassistente. Binnen de jeugdzorg heb ik ruime ervaring als zorgsecretaresse. Bij Jeps houd ik mij met veel voldoening bezig met de eerste contacten wanneer cliënten zich bij ons aanmelden en met ondersteunende activiteiten op administratief gebied binnen het behandelteam.

    Joyce Giesberts


    Secretaresse


    Joyce Giesberts

    Samen met mijn man, zoon en hond woon ik in Venlo. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen en volg graag workshops. Daarnaast hou ik van wandelen met onze hond, yoga, lezen, vakanties en lekker eten.

    Na het behalen van mijn diploma Management Assistent ben ik in verschillende branches werkzaam geweest. Met veel enthousiasme mag ik de ervaring die ik tot dusver heb opgedaan vanaf januari 2023 inzetten bij Jeps. In de functie van Secretaresse zorg ik samen met Anny voor de administratieve ondersteuning van het behandelteam en de cliënten.

    demi clausen


    Stagiaire Orthopedagogiek

    Image

    Ik woon samen met mijn vriend en onze hond in een dorp in Horst aan de Maas. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met vrienden en familie. Ook wandelen we graag samen in de bossen en speel ik graag (bord)spellen. Daarnaast volleybal ik ook graag.

    In 2020 ben ik afgestudeerd als pedagoog aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Tijdens deze opleiding heb ik een minor gevolgd in verslavingskunde. Na deze opleiding ben ik gestart met de pre-master Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds februari 2023 volg ik de master Orthopedagogiek, met specialisatierichting Angst- en Stemmingsstoornissen. In februari ben ik tevens gestart met mijn masterstage bij Jeps Psychotherapie. Tijdens deze masterstage wil ik mij graag ontwikkelen tot bekwaam orthopedagoog.

    Rob Vallen

    Accountmanager

    Rob is de accountmanager van de praktijk. In deze hoedanigheid is hij het aanspreekpunt voor alle financiële- en contractuele zaken voor oa gemeenten en zorgverzekeraars. Hij beheert tevens de ICT zaken voor de praktijk.