Maartje Klomp


  • Stagiaire Psychologie
    /

Image

Ik woon in Best. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met vrienden en familie en speel ik hockey in een fijn team. Ik hou ervan om actief bezig te zijn. Verder vind ik het leuk om verschillende podcasts te luisteren, boeken te lezen en lekker te eten.

Ik heb de bachelor Psychologie afgerond aan de universiteit van Tilburg. Tijdens deze opleiding ben ik breed opgeleid. Ik heb vakken gevolgd in o.a. klinische-, neuro- en ontwikkelingspsychologie. Op dit moment ben ik bezig met de master Medische Psychologie aan de universiteit van Tilburg, met de specialisatie kind en jeugd. Hierbij wordt gefocust op de samenhang tussen lichamelijke klachten en psychisch functioneren. De extra vakken en mijn master thesis heb ik behaald. Ik kijk er daarom erg naar uit om mijn kennis te mogen gaan gebruiken in de praktijk.

Mijn passie ligt bij de omgang met kinderen. Luisteren naar het verhaal van het kind staat bij mij op nummer één. Ik hoop dat ik met mijn open blik en toegankelijke houding ervoor kan zorgen dat zowel kind als ouder(s) zich gezien en gehoord voelen.